Arie van Wolferen

Trainer/coach op fysiek, mentaal en maatschappelijk niveau

Ik geloof dat iedereen op zoek is naar de weg van succes. Dit kan voor jezelf en/of voor een ander zijn. Het kan van toepassing zijn op het werk, privé of in de sport. Het is er niet zomaar. Je moet er wel iets voor doen of misschien wel voor laten. Het vraagt een actieve houding. Een houding van nieuwsgierigheid en leergierigheid. Een houding van ontdekken, ervaren, uitproberen en eigen maken. Een leven lang investeren. Een traject van “rijker” worden in het nemen en geven. In zo’n ontdekkingstocht naar succes is het goed om zo breed mogelijkheid te kijken. Op zoek te gaan naar organisaties, bedrijven of individuen die net als ik deze weg van succes zoeken. Het liefst op een andere manier.

In mijn zoektocht kwam ik terecht bij ECO-Typing. Een jonge organisatie die eveneens op zoek was. Een team van professionele coaches die allemaal uniek zijn en handelen vanuit hun eigen specialisme, passie en krachten. Zaken anders durven te bekijken. Maar ook de gelegenheid krijgen om zaken in een ander perspectief te zien en er mee te werken. Waar coaches creatief en innovatief kunnen en mogen zijn. Deze unieke kruisbestuiving van specialisten zorgt voor de verbreding van mijn kennis en vaardigheden.

Ik ben er van overtuigd dat ieder succes begint met verbinding maken en succesvol communiceren. Verbinding door nieuwsgierig te zijn en aandacht te geven. Succesvol te communiceren door goed te luisteren en waardevrij te denken. Naast deze overtuigingen ben ik gespecialiseerd in het fysiek/mentaal trainen van mensen. Anderen in hun kracht brengen en laten ervaren wat dat is. Het brengt de weg van succes nog zichtbaarder en dichterbij.

ECO-Typing gebruikt een unieke persoonlijkheidsanalyse die gebruikt wordt om zelfkennis en zelfinzicht te genereren. Een stevig fundament van waaruit gewerkt kan worden.

Een team waar ik met mijn paarse kleur me thuis en gerespecteerd voel. Waar de cliënt centraal staat en waar de kwaliteiten van de specialisten ingezet worden op de juiste momenten. www.arievanwolferen.nl

Plezier Passie Prestatie

Trainer/coach op fysiek, mentaal en maatschappelijk niveau