Carolien Esselink en ECO-Typing

Carolien Esselink en ECO-Typing

10:08 30 november in ECO-Typing nieuws

“Ik was bang om uit mijn veilige cirkel te stappen. Ik heb geleerd om hier toch buiten te stappen en heb ervaren dat het niet zo eng is en dat het hele mooie dingen brengt. Dit heeft mij als persoon gebracht tot waar ik nu sta!”

Aldus Nederlands Kampioen 2016 TREC ruiter Carolien Esselink over haar persoonlijk ontwikkelingstraject bij ECO-Typing!
Bekijk het filmpje om meer te weten te komen over haar proces.

 
Creating Powerful People!

ECO-Typing: Persoonlijk ontwikkelingstraject.

Op het moment dat jij jezelf kent, op jezelf kunt vertrouwen en de weg volgt die jij wilt volgen, dan leg je de basis voor persoonlijk én professioneel succes. Tijdens het ECO-Typing Persoonlijk ontwikkelingstraject ontwikkel je zelfkennis, zelfvertrouwen en zelfsturing. Je krijgt inzicht in je eigen gedrag, handelen en persoonlijkheid. Gedurende het traject van 10 weken gaan we samen aan de slag om het maximale uit je talent te halen, je doelen na te streven, de juiste koers te varen, volledig in je kracht te staan of gewoon lekker in je vel te zitten.

ECO-Typing is toegankelijk en praktisch ingericht, zodat iedereen zelfstandig met het inzicht van ECO-Typing kan werken. Wil je zeker zijn van kwalitatieve coaching bij ECO-Typing, dan kunnen wij alleen de trajecten van ECO-Typing garanderen.