ECO-Typing over de grens

ECO-Typing over de grens

18:22 13 februari in ECO-Typing nieuws

Tijdens de dag van de Oost Vlaamse Volleybal Bond in Gent stond ECO-Typing op de Promo markt. Dat volleybal meer is dan fysiek trainen, werd snel zichtbaar toen deelnemers werden geconfronteerd met ‘ik’. Door ‘Out of comfort’ te trainen zijn er in korte tijd persoonlijke grenzen ontdekt en verlegd.

Ook tijdens de volleybaltraining van Ronald Lacroes, Masterclasser ECO-Typing Top Coach, werd zichtbaar dat door anders trainen sporters geprikkeld blijven en dat thema’s als focus en communicatie in één oefening ervoor zorgen dat sporters verantwoordelijk worden voor hun eigen trainingsresultaten.

Als je verandert hoe je naar dingen kijkt, veranderen de dingen waar je naar kijkt ook.

De volgende keer als ik iets nieuws ga doen, dan weet ik zeker dat ik me daar nu bewust van ben en zelf kies of ik eerst ga doen of dat het efficiënter is om een plan van aanpak te maken.” Aldus een geïnteresseerde.

Stap ook op de weg van succes!

Voor meer informatie mail je mij via het contactformulier.