Groeiteam

Mentale Coaching voor bedrijven en teams

ECO-typing is onze partner in bedrijf- en team activiteiten. De ECO-Typing coaches begeleiden onze workshops en met hun activiteiten laten ze bedrijven en hun werknemers groeien. De hele wereld gelukkig maken, dat is de missie van ECO-Typing. Zij geloven er in dat je jezelf goed moet kennen zodat je meer zelfvertrouwen hebt en daarmee zelfsturend wordt.

GroeiTeam organiseert al meer dan 12,5 jaar teamdagen vol onthaasting en ontspanning. Hun missie is om jouw team(-leden) te laten groeien op het gebied van samenwerking, leiderschap en persoonlijk functioneren. Bij GroeiTeam ben je zeker van een ‘buitengewoon’ bedrijfsuitje, teamdag of andere teamactiviteit waarbij ‘fun met diepgang’ centraal staat. Paarden en andere dieren worden in hun werkvormen ingebracht waardoor jouw team op authentieke en oordeelloze wijze kan groeien. Daar staat GroeiTeam voor!
GroeiTeam wordt aangestuurd door de gedreven en gepassioneerde ondernemers Doede van der Meer en Henk Brouwer. Beiden brengen ze een schat aan kennis en ervaring in zowel onderwijs, bedrijfsleven als ondernemerschap. Vanuit de GroeiTeam visie ‘alleen ga je sneller, maar samen kom je verder’ hebben ze niet alleen elkaar als compagnons gevonden, maar werken ze binnen GroeiTeam ook samen met verschillende professionele en waardevolle partners.

Zelfsturend zijn maakt gelukkig en gelukkige werknemers zorgen voor minder verzuim, een goede werksfeer en meer initiatief. ECO-Typing heeft veel ervaring in mentale coaching bij bedrijven en in de topsport. Daardoor zijn de ECO-Typing coaches duidelijk en consequent in hun omgang met mensen. Het zijn aanpakkers die in staat zijn om het maximale uit de mens te halen. www.groeiteam.com

‘Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder’

Henk Brouwer / Ondernemer en trainer