Verandering begint bij jezelf!

Inspiratiesessie

Laat je inspireren door een unieke combinatie van luisteren en doen!

Kennismaken

Wil jij nieuwe ideeën opdoen om het maximale uit jezelf en jouw team te halen, heb je andere concrete vraagstukken of wil je gewoon eens kennismaken met ECO-Typing? Dan is de inspiratiesessie iets voor jou en je organisatie/team.

Dromen kun je niet leren, wel het zelfvertrouwen ze te realiseren.

Verbinden

Jordy en zijn team brengen mensen in beweging, verbinden en geven energie. Met ons persoonlijk verhaal en onze ervaring in het vakgebied zetten wij je aan het denken over bewustwording, communicatie, motivatie, bedrijf/teamcultuur, talent, flow, Zelfkennis, Zelfvertrouwen, Zelfsturing en meer. Durf jij het aan?

 

Ken jezelf en begrijp de ander

Ervaar met simpele en heldere oefeningen hoe jij jezelf en anderen beter leert kennen en inzicht krijgt in persoonlijke en professionele uitdagingen.

Doelen

Het unieke concept van ECO-Typing is toepasbaar overal waar mensen zijn. Wij bieden de inspiratiesessie aan op maat, zodat wij goed kunnen inspelen op de doelen van je organisatie/team.

Humor

Humor en confrontatie zijn vaste ingrediënten. Laat je inspireren door de combinatie luisteren en doen! Direct aan de slag met datgene wat er speelt met een professional aan je zij. Door te doen kun je je niet verstoppen.

Verandering begint bij jezelf!