Ken jezelf begrijp de ander!

ECO-Typing Masterclass Topcoach

Topcoach worden met een persoonlijke en unieke coachstijl

Optimaliseren van proces en resultaat

Bij de ECO-Typing Masterclass Topcoach staat het optimaliseren van de complete mens centraal. Vanuit de complete mens leer je kijken naar teams en organisaties. Tijdens de Masterclass Topcoach werk je met de ECO-Typing persoonlijkheidsanalyse als instrument. Deze analyse wordt gebruikt voor het optimaliseren van proces en resultaat. Je leert deze analyse begrijpen en inzetten voor verschillende doeleinden.

Optimale leeromgeving

Met de informatie uit de ECO-Typing persoonlijkheidsanalyse als handvat maak je de koppeling naar de praktijk. Vervolgens werken we in de praktijk met onze innovatieve en complete manier van fysieke en mentale coaching. Dit proces doorloop je op je eigen manier door jezelf op je kracht in te zetten en de kracht van anderen te gebruiken en anders te denken voor een optimale leeromgeving.

 

De 3 Z's

Door middel van fysieke oefeningen maak je mentale processen zichtbaar. Je leert op een oordeelvrije, oplossingsgerichte manier de kern van problemen naar boven te halen. Je leert gedachten, gevoelens en gedrag optimaal beoordelen en beïnvloeden. Tijdens de opleiding staan Zelfkennis, Zelfvertrouwen en Zelfsturing centraal.

Je boekt vooruitgang wanneer elke fout een nieuwe is.

Duur en afsluiting

De ECO-Typing Masterclass tot Topcoach omvat 17 bijeenkomsten van 3 uren. Iedere week werken we met een nieuw thema. Persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling worden hierdoor wekelijks vanuit een ander perspectief behandeld. Bij het slagen voor de ECO-Typing Masterclass Topcoach ontvang je een ECO-Typing certificaat als bewijs dat je de kennis en vaardigheden op hoog niveau bezit. Ook ontvang je de ECO-Typing persoonlijkheidsanalyse licentie waarmee jezelf de analyse mag afnemen. De ECO-Typing licentie is één jaar geldig en kan ieder jaar worden verlengd.

Wat kun je ermee?

  • Mensen en teams in hun kracht zetten
  • Je coachvaardigheden naar een hoger niveau tillen
  • Communicatie, werksfeer en resultaten van teams verbeteren
  • Werken met de ECO-Typing persoonlijkheidsanalyse
  • Een goede balans vinden in de persoonlijkheid en het leven van personen.
  • Je leidinggevende kwaliteiten verbeteren
  • Een persoonlijke en unieke coachstijl ontwikkelen