Ruiterfit

Ervaar de harmonie van de combinatie

ECO-Typing is voor mij als coach heel belangrijk. Ik gebruik de ECO-Typing persoonlijkheidsanalyse als tool om, voordat ik met iemand aan de slag ga, inzichtelijk te krijgen met wat voor persoon ik te maken heb en hoe ik daar als coach het beste bij aansluit qua gedrag en communicatie. Het is natuurlijk enorm handig om elkaar beter te leren kennen en dit inzichtelijk te hebben. Dit is voor mij echt de basis voordat we doelen gaan stellen.

Mijn kleuren zijn Paars en Blauw welke staan voor harmonie en leider, heel kort uitgelegd. Daarnaast is de droom en de filosofie die ECO-Typing hanteert, precies waar ik me bij aan sluit, mensen gelukkig maken en helpen te bereiken wat zij het liefste wensen te doen. Wanneer je mensen dit inzicht kan geven,  ze zelfsturend en vol zelfvertrouwen weer de eigen regie over hun leven in handen hebben, en ze dan zo gelukkig ziet, dat is toch waar je het voor doet.

ECO-Typing heeft een unieke manier van werken, namelijk in de praktijk oefenen waar je in het dagelijks leven tegen aanloopt, wat dit ook moge zijn. Deze methode is vele malen effectiever dan bijvoorbeeld een gesprek bij de psycholoog en er niks mee doen, het direct toepassen in de praktijk dat werkt! ECO-Typing is uniek om de kracht van samen. Binnen ons team hebben wij verschillende coaches in huis met ieder hun eigen specialisme en kracht. Hierdoor kunnen we zoveel mogelijk de mensen op maat helpen.

Mijn specialisme is observeren en analyseren van mensen op houding en gedrag. Ik ben toegankelijk en kan bij mensen oordeelvrij een mentale spiegel voorhouden om er hierna direct in de praktijk op maat mee aan de slag te gaan. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in fysieke coaching voor (Top)sporters uit iedere sport, hoe je het beste je lichaam kunt gebruiken om tot optimale prestaties te komen, te beginnen met Core-Stability.

Dit doe ik o.a, naast mijn coaching bij ECO-Typing, ook binnen de paardensport voor ruiters/amazones om tot een optimale zit en harmonie met het paard te komen. www.ruiterfit.nl

Wij zijn er van overtuigd dat Ruiterfit het paard en de ruiter gelijkwaardige atleten laat worden.

Ferry Ferwerda / Topcoach/eigenaar Ruiterfit