hoeveel train jij daarop?

Sport is voor 80% mentaal

(Top)sport

Fysieke en mentale coaching op maat

Individueel

ECO-Typing is voor iedere sporter die zijn doel wil verleggen en zijn droom wil waarmaken. Voor een sporter is het stellen van doelen, gecoacht worden op doorzettingsvermogen, visualiseren, zelfreflecterend vermogen, omgaan met succes en tegenslag enorm waardevol tijdens, maar vooral belangrijk na de sportcarrière.

Geef nooit op!

Teams

Voor teams komen daar elementen als samenwerking, communicatie en leiderschap van de coach en andere teamleden bij. De ECO-Typing coach stelt jou als sporter centraal en sluit aan bij jouw ontwikkeling. Fysieke en mentale trainingen in de praktijk worden direct ervaren en toegepast naar jouw tak van sport.

Hogere prestaties

Als sporter voel je wat focus, vertrouwen en omgaan met spanning is. Sporters worden gecoacht op basis van zelfsturing en zijn bereid om met de principes van Zelfkennis, Zelfvertrouwen, Zelfsturing te werken aan hun doel. Sporters weten door ECO-Typing zichzelf te vinden en begrijpen (ontdekken), kunnen hun doel exact formuleren (verbinden) en kunnen werken op basis van zelfsturing (toepassen). Tijdens en na het ECO-Typing traject weten sporters hogere prestaties te behalen.