Stefan Claus over ECO-Typing

Stefan Claus over ECO-Typing

23:28 20 januari in ECO-Typing nieuws

“Ik ben nog teveel de trainer die alles klaarzet en voordoet. Ik ga de spelers meer ruimte geven om zelf te ontdekken en hun zwakke en sterke punten te leren kennen.

Internationaal Voetbaltrainer Stefan Claus vertelt in deze korte impressie hoe hij de ECO-Typing open dag heeft ervaren!

 
Creating Powerful People!

ECO-Typing: Persoonlijk ontwikkelingstraject.

Op het moment dat jij jezelf kent, op jezelf kunt vertrouwen en de weg volgt die jij wilt volgen, dan leg je de basis voor persoonlijk én professioneel succes. Tijdens het ECO-Typing Persoonlijk ontwikkelingstraject ontwikkel je zelfkennis, zelfvertrouwen en zelfsturing. Je krijgt inzicht in je eigen gedrag, handelen en persoonlijkheid. Gedurende het traject van 10 weken gaan we samen aan de slag om het maximale uit je talent te halen, je doelen na te streven, de juiste koers te varen, volledig in je kracht te staan of gewoon lekker in je vel te zitten.

ECO-Typing is toegankelijk en praktisch ingericht, zodat iedereen zelfstandig met het inzicht van ECO-Typing kan werken. Wil je zeker zijn van kwalitatieve coaching bij ECO-Typing, dan kunnen wij alleen de trajecten van ECO-Typing garanderen.