Toegepaste Psychologen i.o. op de weg van succes!

Toegepaste Psychologen i.o. op de weg van succes!

15:28 12 december in ECO-Typing nieuws

    Door Jordy Ferwerda / ECO-Typing

Omdat iedereen uniek is en door een andere bril kijkt is ethiek een mooi onderwerp voor discussie.
Wat vind jij goed of fout? Wat zijn jouw normen en waarden?

ECO-Typing coach Jordy Ferwerda is door de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen uitgenodigd om aan alle
eerstejaars studenten van de opleiding Toegepaste Psychologie te vertellen over ‘ethiek’ in ons werkveld en hoe wij hiermee omgaan.

Aannames, oordelen en interpreteren komt bij iedereen altijd voor, het is de vraag hoe je ermee om gaat en wat je hiermee doet als coach/therapeut/begeleider.

Ja, dit is precies wat ik zoek. Niet meer overal in hokjes geplaatst worden, maar begeleiding op maat. Ik bepaal hoe mijn leven er uit ziet. Erg inspirerend. - Eerste jaars HBO student.

Bij ECO-Typing coachen we oordeelvrij en op maat. Iedereen heeft een andere beginsituatie en een eigen ‘rugzakje’. Vragen stellen en de klant centraal zetten is van belang om iemand in zijn waarde te laten en te laten excelleren als persoon en professional.

Stap 1 voor communicatie en samenwerking is zelfkennis. Weten wat jouw voorkeuren en valkuilen zijn is dus heel belangrijk om anderen te begrijpen en te begeleiden. De ECO-Typing persoonlijkheidsanalyse helpt hierbij enorm als hulpmiddel en eerste inzicht.

De toegepaste psychologen in opleiding hebben vandaag een bewustwording gekregen van de weg naar zelfsturing. Volg je hart en neem het stuur van jouw leven in eigen handen.

Stap op de weg van succes!