Tracé Advies

Re-integratie van werknemers

Ik ben er van overtuigd dat ons lijf en onze geest niet onafscheidelijk van elkaar zijn. Beperkingen die we onszelf opleggen soms mentaal zijn maar fysiek te doorbreken zijn, maar ook andersom. Deze overtuiging heb ik zowel vanuit mijn werk als fysiotherapeut, waarbij ik ook lichaam en geest als een geheel zie, als uit eigen ervaring dat wanneer je tegen grenzen aan loopt, vast loopt op mentaal, sport of eigen ontwikkelingsgebied het enkel praten over je ‘probleem’ je niet verder zal helpen.

Ons brein is in vele gevallen te slim, we kunnen mooie woorden praten, maar ons lijf liegt niet. Door de combinatie van lichaam en geest in te zetten in de confrontatie met daar waar we groter willen worden, kun je écht je comfort zone vergroten.

Ook wij zijn mensen, we leren elke dag, staan open om nog verder te groeien met en van elkaar. Een coach werkt aan het probleem, een ECO-Typing coach werkt aan jou!

Ik ben empathisch, maar confronterend, zacht maar ook hard, van ontspanning tot actie! Mijn kracht zit in dat ik stuur op mijn gevoel en intuïtie waarbij ik de kennis van mijn werk als fysiotherapeut gebruik waar nodig en mijn passie die ik heb als ruiter en instructeur inzet indien gewenst. Ik ben paars en rood. www.trace-advies.nl / www.eva-beun.nl

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Eva Beun / Coach/fysiotherapeut