Welkom op onze nieuwe website!

Welkom op onze nieuwe website!

17:01 04 oktober in ECO-Typing nieuws

Met trots verwelkomen wij u op onze nieuwe website, voorzien van een moderne interface, duidelijke structuur en met interessante content. Op deze manier hopen wij een duidelijk beeld te schetsen van waar wij ons mee bezighouden en voor welke zaken u bij ons terecht kunt. Tevens vindt u hier altijd het laatste nieuws over onze producten en ons bedrijf en de antwoorden op de vragen die het meest aan ons gesteld worden.

We hopen dat u net zo enthousiast bent over de nieuwe website als wij en dat we u vaak mogen ontvangen als bezoeker!
Mocht u feedback willen geven, dan kan dit heel eenvoudig via het contactformulier.

Wij geloven dat wij succes realiseren!

ECO-Typing is een systeem van persoonlijkheidstypering en is onderdeel van het succesvolle coachingsysteem ECO-Typing. Door middel van dit profiel, het ECO-Typing Paspoort, kan worden gekeken wat de typische kracht is die jou succesvol maakt. Welke aanpak jou motiveert en focust. Maar ECO-Typing gaat verder; het maakt het ook mogelijk teams te optimaliseren.Met het inzicht van een ECO-Typing Paspoort is het voor bedrijven mogelijk om haar teams en projecten optimaal te laten presteren en renderen! Gebruik inzicht in de persoonlijkheid, krachten en voorkeuren van medewerkers voor betere resultaten! Het ECO-Typing vervolgprogramma stelt een ideale aanpak samen. Maatwerk met snelle, goede en blijvende resultaten. Voor een eerste kennismaking met ECO-Typing is stap 1, het uitvinden van je ECO-Typing Kleur, nu al in eenvoudige vorm beschikbaar. Als je je registreert kun je deelnemen. We houden je dan ook gelijk op de hoogte van elke volgende stap. In de komende periode zal deze website stapsgewijs uitgebreid worden met de overige 8 delen van het ECO-Typing Paspoort: Kracht, Kernbehoefte, Coachstijl, Focus, Gedrag, Temperament, Verbeterpunten en Angst.Daar op volgend zal het mogelijk worden met de individuele ECO-Typing Paspoorten optimaal presterende teams samen te stellen.

ECO-Typing is toegankelijk en praktisch ingericht, zodat iedereen zelfstandig met het inzicht van ECO-Typing kan werken. Wil je zeker zijn van kwalitatieve coaching bij ECO-Typing, dan kunnen wij alleen de trajecten van ECO-Typing garanderen.